Best Price Guarantee
We willen dat u de laagst mogelijke prijs voor uw hotel betaalt. Als u na uw boeking bij een website op HotelsCombined uw hotelkamer online tegen een lager tarief tegenkomt, betalen wij uw het verschil terug, tegen de volgende voorwaarden:
 • De website anders is dan de websites beschikbaar voor boekingen op HotelsCombined en
 • Anders dan de officiële website van het hotel of een website die rechtstreeks door het hotel wordt beheerd, toegankelijk vanaf de hotelpagina op HotelsCombined, via de link van de "officiële site".
U dient binnen de 24 uur nadat u heeft geboekt contact met ons opnemen om in aanmerking te komen voor de Beste Prijs Garantie.
De volgende voorwaarden gelden:
 1. Het lagere tarief moet beschikbaar zijn op de website die niet deelneemt aan het vergelijkingsproces op HotelsCombined.
 2. U heeft uw kamer bij de goedkoopste provider geboekt door HotelsCombined te gebruiken.
 3. Omdat hoteltarieven vaak worden gewijzigd moet u binnen 24 uur contact met ons opnemen na het boeken van uw hotelkamer via de laagste boekingsprovider van HotelsCombined. Uw e-mailbericht moet de volgende informatie bevatten: uw naam, reserveringsnummer, kopie van de bevestigingsmail/-voucher en de website waar het lagere tarief beschikbaar is.
 4. De garantie geldt niet voor boekingen voor dezelfde dag.
 5. De garantie geldt alleen als het een lager tarief voor een online boeking betreft. Het lagere online tarief moet te boeken zijn als we uw claim binnen 24 uur valideren.
 6. Het lagere tarief moet online te vinden zijn voor een vergelijkbare kamer in hetzelfde hotel op dezelfde in- en uitcheckdatums met dezelfde boekingsvoorwaarden als met de kamer die geboekt is via HotelsCombined.
 7. Het lagere tarief moet in dezelfde munteenheid zijn.
 8. HotelsCombined zal alleen het verschil tussen het gevonden tarief van de goedkoopste provider die deelneemt aan HotelsCombined en het lagere tarief betalen als uw reservering door de provider die deelneemt aan HotelsCombined voltooid is en niet geannuleerd is en niet als er niet opgedaagd is door de klant.
 9. Beste prijs garantie geldt niet voor hotelkamers die geboekt zijn via of in combinatie met tarieven voor vaste klanten, spaarpunten of andere "beloningsprogramma's" of door bijzondere aanbiedingen van het hotel waar de boeking wordt gedaan. Lagere tarieven die beschikbaar zijn bij obscure websites waar het hotel zelf niet bekend is tot na de boeking, worden ook uitgesloten van de garantie.
 10. Als uw eis succesvol is, zal de restitutie binnen 30 dagen na uitcheckdatum van uw reservering bij de goedkoopste provider van de lijst op HotelsCombined worden uitgeleverd.
 11. Betalingen kunnen gedaan worden naar PayPal-accounts.